Brojni poznati na otvorenju novog salona EDURO Concept Store – Eduro

Otvorenje EDURO Concept Store

Brojni poznati na otvorenju novog salona EDURO Concept Store

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete EDURO otvorio je novi EDURO Concept Store u sklopu Family Malla u Zagrebu.

Novi salon, koji sada broji više od 600 metara kvadratnih među prvima su došli pogledati i brojni poznati: Ambasadorica EDURA Danijela Martinović, te Goran Bogdan, Ante Vrban, Jadran Lazić, Frano Ridjan, Marijana Batinić, Mirna Maras Batinić, Andrea Andrassy, Dorica Predojević

Posebnu dodatnu vrijednost novom EDURO Concept Storeu dale su izložene fotografije cijenjenog splitskog fotografa s hollywoodskom adresom – Jadrana Lazića. Svojim objektivom u bogatoj karijeri Lazić je ovjekovječio neke od najvećih glazbenih i filmskih zvijezda današnjice – Grace Jones, Cher, Sylvester Salone, Elizabeth Taylor, David Bowie… I to su samo neka od velikih imena koja su krasila njegove radove, a neke od njih sada krase zidove novog EDURO Concept Storea.

‘Fotografije filmskih zvijezda su se sjajno uklopile u ovaj concept store vrhunskog namještaja. Vrhunski namještaj s vrhunskim zvijezdama! Izložili smo jedan mali prikaz mog 50 godišnjeg rada’, rekao je tim povodom Jadran Lazić.

Zahvaljujući svojim kupcima koji se već više od dva desetljeća kontinuirano vraćaju u EDURO, danas su sinonim za kvalitetu, točnost isporuke i preciznu montažu. ‘Osluškujući želje klijenata, EDURO sada nudi potpuno opremanje doma na jednom mjestu! Tako uz poznate i nagrađivanje EDURO ugradbene ormare sada imamo i brojne novitete – kuhinje, garderobne sobe ali i krevete, sofe, stolice, fotelje, stoliće..’, otkrila je Mila Dude, direktorica Edura.

Ambasadorica brenda, glazbenica Danijela Martinović i sama je svoj stan nedavno preuredila namještajem EDURA, te se zaljubila u svaki pojedini komad!

‘Najviše obožavam moj ormar iz snova, koji je zaista san svake žene! Sličan možete vidjeti i danas izložen ovdje. Kad smo ga krenuli crtati mislila sam da to postoji zaista samo na lijepim fotografijama Instagrama, no on je stvarno u mom stanu i bez pretjerivanja je san snova!’, otkrila je Danijela.

Uzvanici na otvorenju EDURO Concept Storea imali su priliku uživati u brojnim slijedovima delicija koje je priredio Tomaž Kavčić, poznati slovenski chef, koji je sa svojim restoranom Dvorec Zemono već treću godinu za redom dobio Michelinovu zvijezdicu.

EDURO potražite u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru, a više informacija: www.eduro.hr

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!