Kuhinje po mjeri – Eduro

Kuhinje po mjeri


Kuhinja – srce
svakog doma

Kuhinja je jedno od omiljenih mjesta u svakome domu, zato nam je važno da bude kvalitetna, dugotrajna, funkcionalna – ali i profinjenog dizajna. S EDURO kuhinjama po mjeri imat ćete novo omiljeno mjesto za druženje s obitelji i prijateljima! Kako bi svojim kupcima osigurali najveću kvalitetu i talijanski dizajn, za Eduro ih proizvodi prestižna tvornica kuhinja u Italiji, koja je svoju prvu kuhinju proizvela još davne 1830. godine.

Klasične ili moderne kuhinje po mjeri

Izrađene najnovijim tehnologijama od kvalitetnih i trajnih materijala, EDURO kuhinje po mjeri prilagođavaju se vama. Bilo da je klasična ili moderna, u svojoj novoj kuhinji možete izabrati sve što zamislite – prilagođenu visinu rada, korpusa, elemente različitih načina otvaranja, široku paletu boja i dekora vratnica, te radnih ploča uz dodatnu opremu. Dogovorite BESPLATNO savjetovanje s našim profesionalnim dizajnerima jer naše kuhinje po mjeri oduševit će i one s najistančanijim ukusom!

Dogovorite besplatno savjetovanje sa našim profesionalnim dizajnerima

Moderne kuhinje talijanskog dizajna

Tražite li elegantnu kuhinju suvremenog talijanskog dizajna, zasigurno će vam se svidjeti ove kuhinje po mjeri. Dugogodišnja tradicija u proizvodnji te prepoznatljiv dizajn, garancija su kvalitete kuhinja koje s ponosom nose oznaku „MADE IN ITALY“. Tražite li elegantnu i profinjenu kuhinju s dodatnom opremom za ladice i elemente, sigurni smo da će neki od naših modela, ispuniti vaše želje.

Time Gola

Time Maniglia

Time Alu

Time Wood

Time Easy

Linea / Onda / Step

Bezvremenske kuhinje po mjeri za klasičare

Ako ste tradicionalan tip i volite klasičnu i bezvremensku eleganciju u vašem domu, EDURO kuhinje po mjeri ima rješenje i za vas! Linije Oliva, Romantica i Village naši su klasični modeli kuhinja koji nikada ne izlaze iz mode. Osim toga, na raspolaganju imate i veliki izbor ručkica, kao i dodatnu opremu za ladice i elemente.

Olivia

Romantica

Village

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!