O nama – Eduro
O nama

O nama

O nama

Kroz više od 20 godina intenzivnog razvoja postali smo vodeća tvrtka za izradu i montažu ugradbenih ormara, kliznih vrata i sklopivih kreveta, a sve po mjeri. Eduro je postao sinonim za kvalitetu, točnost isporuke i preciznu montažu.
Surađujući sa stranim zastupnicima ugradbenih ormara s kliznim vratima po mjeri, sredinom 90-tih godina prošlog stoljeća, uvidjeli smo, naime, nedostatke u kliznim sistemima, kako u materijalima tako i u proizvodnji.Tu smo prepoznali svoju priliku! Naša poduzetnička priča započinje 1998. godine, kada smo krenuli u samostalnu proizvodnju.
Znali smo da u toj specifičnoj niši možemo napraviti kvalitetniji proizvod od onoga koji se do tada nudio na tržištu te udovoljiti velikoj potrebi kupaca za izradom namještaja po mjeri, prvenstveno ugradbenih ormara s kliznim vratima.

Sva dotadašnja iskustva u prodaji, montaži i logistici smo usavršili i odvažili se proizvesti VLASTITE KLIZNE SISTEME s vodilicama i okovom od aluminija.
Kvalitetu proizvoda dodatno smo apostrofirali nazivom branda EDURO, što na latinskom znači „trajati“.
Specijalizirani smo za sve vrste opremanja stanova, kuća, uređenja hotelskih soba, apartmana i poslovnih ureda namještajem iz vlastite proizvodnje.
EDURO d.o.o. je preko svojih vlastitih salona ili salona zastupnika prisutan u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru, a vlastiti proizvodni pogon nalazi se u Velikoj Gorici.
U našoj tvornici i prodajnim salonima trenutno zapošljavamo oko 45 djelatnika.

Nagrađena kvaliteta za vaš život po mjeri

Uvijek je lijepo dobiti priznanje za svoj rad i trud, zato je EDURO ponosan na svoj tim s kojim je sve moguće! Nagrade koje su stigle kroz godine, tu su kao podsjetnik kako se kvaliteta itekako isplati. Posebno nam je drago priznanje Hrvatska kvaliteta, kao i nagrada BestBuy Award kojom kupci već nekoliko godina zaredom ocjenjuju kako naši proizvodi imaju najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu! Nositelji smo i QUDAL medalje za kvalitetu proizvoda, kao i Superbrands-a.
EDURO ormari s kliznim vratima dobili su ukupno 15 nagrada na sajmovima u zemlji i inozemstvu. Među nagradama se ističu su i dvije zlatne medalje za kvalitetu na sajmu Ambienta u Zagrebu. Također, brend EDURO zaštićen je kod WIPO (World Intellectual Property Organisation) u Švicarskoj kako bismo svojim kupcima osigurali samo najbolje.

  • Hrvatska Kvaliteta

Kvalitetom do zadovoljnih kupaca

Trajnost naših proizvoda, koju postižemo odabirom kvalitetnih materijala i kvalitetnom izradom, primarni je cilj naše tvrtke. Kvaliteta dovodi do zadovoljnih kupaca, a zadovoljan kupac naša je najbolja reklama. Posvećeni smo rješavanju njihovih problema tražeći optimalna rješenja kako bismo njihove životne prostore učinili udobnijima i kvalitetnijima za življenje, ali i estetski privlačnima. Kako bi bili konkurentni na tržištu i pratili trendove, kontinuirano ulažemo u edukaciju naših djelatnika.

  • PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Eduro u brojevima

0

prodajnih salona

0

godina garancije

0

dnevno montiranih pozicija

0

godine postojanja brenda

0

zaposlenih

0

proizvedenih ormara

+

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!