Nagrade i priznanja – Eduro

Nagrade i priznanja

S Edurom uvijek dobijate više!

Eduro – život po mjeri!

Naša misija je osigurati život po mjeri’ svakom kupcu, a cilj je osigurati najbolji omjer cijene i kvalitete za sve naše proizvode. Baš zato, Eduro tim je ponosan na sve nagrade koje smo osvojili kroz 24 godine postojanja, a posebno su nam drage one koje ocjenjuju naši vjerni kupci.
EDURO ormari sa kliznim vratima dobili su ukupno 15 nagrada na sajmovima u zemlji i inozemstvu.
Znak Hrvatska kvaliteta, nagrade SUPERBRANDS, BestBuy Award, kao i dvije zlatne medalje za kvalitetu na sajmu AMBIJENTA u Zagrebu, QUDAL medalja za kvalitetu proizvoda,  samo su dio nagrada kojih smo dobitnici tokom godina postojanja.


Brend EDURO zaštićen je kod WIPO (World Intellectual Propetu Organisation) u Švicarskoj. Riječ je o jedna je od specijaliziranih ustanova Ujedinjenih naroda osnovanoj 1967. godine kako bi “ohrabrio kreativnu aktivnost, te promovirao zaštitu intelektualnog vlasništva širom svijeta”.
WIPO danas ima 188 članicа, te se brine o 24 međunarodna ugovora. Sjedište ove međunarodne organizacije je u Ženevi, Švicarska.


Best Buy Award

Prestižnu nagradu nose samo proizvodi i usluge vrhunske kvalitete i odlične ocjene. Iza nagrade “Best Buy Award“ stoji istraživački postupak, certifikat i medalja kojom se označavaju proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete (Best Buy).
Osim toga, “Best Buy Award” status – kao i “Best Buy Award” medalju – mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima osvoje prvo mjesto zahvaljujući najvećem broju glasova ispitanika u svojoj kategoriji. Istraživanja inače potpisuje švicarska kuća ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zurichu u suradnji sa svojim brojnim eminentnim međunarodnim i lokalnim partnerima.

Eduro je Best Buy Award dobio 2012/2013 i 2020 /2021 godine.


QUDAL – Quality medal

Samo proizvodi i usluge koji su od strane potrošača ocijenjeni najvišim ocjenama u svojoj tržišnoj kategoriji mogu nositi prestižnu zlatnu medalju QUDAL – QUality meDAL. Sustav certificiranja – QUDAL – QUality meDAL švicarske tvrtke Icertas GmbH iz Zurich-a (www.icertas.com) provodi u Hrvatskoj tvrtka Axios, u suradnji s vodećom svjetskom konzultantskom i revizorskom kompanijom PWC (Price Waterhouse Coopers). 
Istraživanja kvalitete metodom QUDAL provode se u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Svaka medalja QUDAL® koju mogu isticati samo najkvalitetniji proizvodi i usluge na tržištu, nosi sljedeće elemente:

  •  oznaku godine za koju je medalja izdana
  • stupanj kvalitete označen brojem zvjezdica na medalji

Eduro je QUDAL – QUality meDAL nagradu dobio 2019 /2020 god.


Superbrands Croatia

Superbrands organizacija promovira kulturu brendiranja i svojim aktivnostima promovira brendove u 88 zemalja svijeta, te predstavlja percepciju pojedinog brenda na tržištu.
Superbrands mora predstavljati: kvalitetu, pouzdanost, razliku i emocionalni naboj, a potrošaču nudi znatne, opipljive i emocionalne prednosti u odnosu na konkurenta.

Eduro je Superbrands nagradu dobio 2010 god.


Croatian Quality

Znak Hrvatska kvaliteta nose proizvodi koji se proizvode na teritoriju Republike Hrvatske, a udovoljavaju višoj razini kvalitete od one koja je utvrđena zakonodavnim okvirom i normativnim kriterijima za vrstu i kategoriju proizvoda.
Znak je priznanje hrvatskom proizvođaču  kao i proizvodu/usluzi, a ujedno je i jamstvo potrošaču da je riječ o proizvodu  koji zadovoljava najvišu razinu kvalitete i predstavlja vrh kvalitete u svjetskoj ponudi.


Europska unija

Projekt je sufinancirala Europska unija iz kohezijskog fonda Zajedno do fondova EU

Europski strukturni i investicijski fondovi.

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrke EDURO d.o.o.

HRVATSKA KVALITETA / CROATIAN QUALITY

Dana 01. listopada 2020. Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja dodijelilo je poduzeću EDURO d.o.o. Vaučer za financiranje projekta prijavljenog na Poziv na dostavu projektnih prijedloga ”ZNAKOVI KVALITETE”.
Projekt financira Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Naziv projekta: Hrvatska Kvaliteta EDURO d.o.o.
Nositelj: EDURO d.o.o.
Operativni program: Konkurentnost i Kohezija 2014. – 2020.
Fond: Europski fond za regionalni razvoj
Kratki opis projekta: Projektom “Hrvatska Kvaliteta “EDURO d.o.o.” želi se ostvariti pravo na upotrebu znaka “Hrvatska kvaliteta za 3 linije proizvoda tvrtke EDURO d.o.o. (ugradbeni ormari, klizna vrata i izvlačnih kreveta), s ciljem poboljšanja vidljivosti, pristupa novim tržištima i povećanja konkurentnosti tvrtke EDURO d.o.o

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:
Cilj projekta je unaprjeđenje općeg poslovanja tvrtke, promoviranje Brenda putem oznake “Hrvatska kvaliteta – Croatian Quality”, te privlačenje kupaca koji cijene domaću proizvodnju visoke kvalitete.

Ukupna vrijednost projekta i iznos sufinanciranja:
55.500,00 kn
Iznos sufinanciranja – 100%

Razdoblje provedbe projekta: 01. Listopada 2020. – 01. Listopada 2021.

Kontakt osoba za više informacija:
Ivan Jakopec
, eduro@eduro.hr, +385 91 466 91 41
Više informacija: www.strukturnifondovi.hr

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!