Namještaj po mjeri – Eduro
Namještaj po mjeri

Namještaj po mjeri


Living program za ugodniji dom

Prateći potrebe kupaca, Eduro je u svoju ponudu uvrstio i LIVING program – rješenje za kompletno opremanje dnevnog prostora bilo da je riječ o regalima, bibliotekama, komodama, TV kompozicijama i sl. Sve je moguće izraditi po vašoj mjeri.

Sve na svojem mjestu

Moderna tehnologija donijela je promjene i u naše živote. Receiver-i, DVD-ovi, Playstationi sad trebaju svoje mjesto. Zahtijevaju dodatne nove elemente koje treba uklopiti s postojećim namještajem, unijeti osvježenje u vaš interijer. S Edurom ne postoji ograničenja – sve što zamislite, to možemo napraviti!

Unesite osvježenje u svoj dom s komodama po mjeri

Ostvariti ćemo sve vaše želje!

U potrazi ste za funkcionalnim i suvremenim komadom namještaja koji će se uklopiti u vaš dom* Trebaju vam fleksibilni i modularni komadi – s kliznim sistemima, klasičnim vratnicama i ladicama kako bi se uklopili u vaš still interijera. Sve to i puno više dobit ćete na jednom mjestu! Eduro im je tu da vam pomogne u ostvarenju želja.

Upotpunite svoj dnevni prostor dodatnim prostorom za odlaganje

Nudimo vam bezbroj rješenja kojima ćete oplemeniti vaš stambeni prostor i dobiti dodatni prostor za odlaganje. Bilo da se radi o samostalnom elementu ili kompoziciji po mjeri, Eduro će vam pomoći da organizirate svoje prostore s pažnjom i kvalitetanim namještajem.

Imamo rješenja za nezgodna mjesta

Brine li vas to što vaš stambeni prostor ima malo kvadrata pa ga ne možete opremiti namještajem? Imate neravne zidove ili pod, strop pod kosinom ili biste pak željeli sakriti cijevi, utičnice, prekidače? Zatražite pomoć našeg dizajnera koji će vam osmisliti najbolje rješenje.

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!