Izmjera, dostava i montaža – Eduro

Izmjera, dostava i montaža

Eduro d.o.o. pruža besplatnu uslugu izmjere, dostave i montaže namještaja na udaljenosti do 30 km od najbliže poslovnice Edura.
Za sve veće udaljenosti usluga dostave se naplaćuju 10,00 kn/km+PDV (obračun u jednom smjeru). Udaljenost izračunavamo korištenjem web stranice “Google Maps”.

Cestarine, trajekti, tuneli i mostovi NISU uključeni u cijenu. Obračunavaju se prema stvarnom trošku (ovisno o potrebnom vozilu, broju djelatnika, periodu u kojem vršimo usluge i sl.)

Ukoliko se radi o dostavi i montaži na otocima, za koje nije moguć povratak isti dan, kupac je dužan osigurati smještaj za dostavljače i montere.

NAPOMENE:
Izmjera:
Za preciznu izmjeru prostor treba biti završen, a nakon nje se ne smije preuređivati.
Usluga izmjere prije izrade predponude naplaćuje se dodatno 300,00kn+PDV na udaljenosti do 30 km od najbliže poslovnice Edura. Ukoliko se kupnja realizira, za taj iznos se umanjuje konačni iznos ponude.
Cestarine, trajekti, tuneli i mostovi NISU uključeni u cijenu. Obračunavaju se prema stvarnom trošku.
Dostava:
Prostor u koji se namještaj dostavlja, mora biti oslobođen i pripremljen za neometanu dostavu.
Ukoliko postoji mogućnost unosa namještaja liftom, usluga dostave po katovima je besplatna.
Ukoliko nema mogućnosti za unos namještaja liftom, dostava je do 3 kata besplatna, a od 4 kata na više, naplaćuje se 50,00kn/katu+PDV.
Ukoliko nije moguće parkirati vozilo blizu ulaza ili postoji potreba za unosom preko balkona ili prozora, te povećana mogućnost oštećenja namještaja, cijena usluge dostave se dodatno naplaćuje 200,00kn/sat+PDV.
Ukoliko dostava nije moguća, bez angažiranja dodatne opreme i strojeva, kupac preuzima obvezu dostave namještaja od ulaza objekta do prostora u koji se namještaj treba dostaviti.
Montaža namještaja:
Prostor mora biti oslobođen i pripremljen za neometanu montažu.
Svaka promjena od nacrta ili obrasca, koji je kupac autorizirao prilikom kupnje, dodatno se naplaćuje, prema cjeniku Edura.
Ugradnja aparata, sudopera, slavina i sl., koji nisu kupljeni u poslovnicama Edura, naplaćuje se 250,00 kn/kom+PDV.
NE IZVODIMO USLUGU SPAJANJA NA ELEKTRO I VODOVODNE INSTALACIJE.

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!