Održavanje i čišćenje Eduro proizvoda – Eduro

Održavanje i čišćenje Eduro proizvoda

Hvala Vam što ste odabrali naše proizvode

EDURO je osnovan 1998. godine i bio je među prvim proizvođačima ugradbenih ormara i kliznih stijena u Hrvatskoj.

Kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo Vas kao kupca EDURU su na prvom mjestu. Sve naše proizvode proizvodimo po strogim međunarodnim standardima.

Materijali

EDURO upotrebljava isključivo sirovine koje koriste i vodeći europski proizvođači. Pored visokokvalitetne sirovine, tu je i stručno osoblje i suvremeni strojevi, što jamči kvalitetu našeg proizvoda, njegovu kvalitetnu ugradnju i dugotrajnost.

Pridržavanjem uputa za korištenje i održavanje osigurati ćete našim proizvodima maksimalnu funkcionalnost, dugotrajnost i buduću suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Održavanje i čišćenje

Aluminijski okov
Čistiti sa mekom krpom, univerzalnim sredstvom za čišćenje svih površina ili običnom vodom. Ne koristiti agresivna ili abrazivna sredstva ili kemikalije.

Stakla
Čistiti sa mekom krpom i sredstvom za pranje stakala. Ne koristiti agresivna ili abrazivna sredstva ili kemikalije.

Lexani i plexi ploče
Čistiti sa mekom krpom i sredstvom za pranje stakala. Ne koristiti agresivna ili abrazivna sredstva ili kemikalije.

Pločasti materijali od iverice ili iverala
Čistiti sa mekom krpom i sredstvima za čišćenje i održavanje namještaja. Ne koristiti agresivna ili abrazivna sredstva ili kemikalije.

Dodatna oprema
Čistiti sa mekom krpom, univerzalnim sredstvom za čišćenje svih površina. Ne koristiti agresivna ili abrazivna sredstva ili kemikalije.

Uputstva za upotrebu

Ugradbeni ormari
EDURO ugradbeni ormar ugrađen od strane ovlaštenog i obučenog osoblja spreman je za upotrebu. Vertikalni okov služi kao ručka za otvaranje čijim se povlačenjem lijevo/desno ormar vrlo jednostavno otvara/zatvara.

Pregradne stijene
EDURO pregradna stijena ugrađena od strane ovlaštenog i obučenog osoblja spremana je za upotrebu. Vertikalni okov služi kao ručka za otvaranje čijim se povlačenjem lijevo/desno pregradna stijena vrlo jednostavno otvara/zatvara.

Otvoreni korpusi
EDURO otvoreni korpus ugrađen od strane ovlaštenog i obučenog osoblja spreman je za upotrebu. Voditi računa o dozvoljenom opterećenju polica ovisno o širini/debljini polica – molimo konzultirati se sa prodavačem o maksimalnom opterećenju.

Komode i ladičari
EDURO komoda ugrađena od strane ovlaštenog i obučenog osoblja spremana je za upotrebu. Na srednjem dijelu ladice smještena je ručka za otvaranje čijim se povlačenjem prema sebi odnosno guranjem od sebe ladica zatvara. Ovisno o izabranoj dodatnoj opremi ladice mogu biti opremljene izbacivačima i/ili zaustavljačima.

Kreveti
EDURO krevet ugrađen od strane ovlaštenog i obučenog osoblja spreman je za upotrebu.

Dodatna oprema
EDURO dodatna oprema ugrađena od strane ovlaštenog i obučenog osoblja spremna je za upotrebu. Koristi se jednostavnim izvlačenjem/povlačenjem za ručku smještenu na dodatnoj opremi. Za eventualne nejasnoće molimo konzultirati se sa prodavačem.

Sigurnost

Prilikom otvaranja/zatvaranja ugradbenih ormara, kliznih stijena, komoda i ladičara, voditi računa o ekstremitetima kako ne bi došlo do neželjenih ozljeda. Ovisno o izabranoj dodatnoj opremi ti proizvodi mogu biti opremljeni izbacivačima i/ili zaustavljačima.

Donju vodilicu držati čistom i prohodnom. Ukoliko primijetite bilo kakav neuobičajeni otpor pri otvaranju/zatvaranju molimo stati sa tom radnjom i vizualno provjeriti utore na donjoj vodilici te otkloniti eventualne zapreke ( prašina, nečistoće ) zbog vlastite sigurnosti.

Za sve dodatne informacije o našim proizvodima slobodno se obratite svom prodavaču.

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!