Dobrodošli u EDURO Zadar – čekaju vas PROMO cijene za najtraženije proizvode! – Eduro

Dobrodošli u EDURO Zadar – čekaju vas PROMO cijene za najtraženije proizvode!

Dobrodošli u EDURO Zadar – čekaju vas PROMO cijene za najtraženije proizvode!

Radi novog asortimana i uređenja EDURO salona u Zadru, pripremili smo vam brojne pogodnosti!  

Vrijeme je da krenete u uređenje svog doma ili poslovnog prostora EDURO namještajem po mjeri. Samo u našem EDURO salonu u Zadru, na adresi Ante Starčevića 23, produljili smo najtraženiju Eduro akciju!

Narudžbom u zadarskom salonu, možete ostvariti do -20% POPUSTA na:

– sve ugradbene ormare po mjeri s kliznim vratima ( sve boje okova)

garderobne sobe ( walk-in ormar)

Osim popusta na ormare, pripremili smo vam čak -50% POPUSTA na:

LUX SET KREVET;
– uključuje bazu s podiznim mehanizmom, uzglavljem i madracem
– kreveti dolaze u dimenzijama: 120×200, 160×160, 180×200, 200x200cm

(*Odobravamo -40% POPUSTA na sve nove narudžbe za set krevet)

ORMAR PO MJERI

EDURO pruža mogućnost da izaberete ispunu za klizna vrata u bogatoj paleti drvenih ili pastelnih dekora, sjajnih ili mat lacobel stakala, ogledala i lamistal stakala sa sigurnosnom folijom ili pak satiniranih i parsol stakala, plexiglass-a te HC-ploča. Razvili smo 5 VLASTITIH kliznih sistema, a svojom vrhunskom kvalitetom spadaju među najbolje europske klizne sisteme. U ponudi imamo aluminijske profile u više boja: srebrnoj, bijeloj, smeđoj, crnoj i champagne.

Prilagodite unutrašnjost ormara svojim potrebama ugradnjom dodatne opreme. EDURO vam omogućuje da si olakšate svakodnevni život i da vaši odjevni predmeti budu posloženi i pregledni uz veliki izbor praktičnih dodataka koji čine svakodnevnicu jednostavnijom. Odaberite iz raznolikog izbora segmenata za savršenu organizaciju ormara: od mogućnosti dvostrukog vješanja do izvlačnih vješalica, nosača za kravate i nosača za cipele te ostalih dodataka.

Eduro Walk-In ormar po mjeri

KOLIKO MI PROSTORA TREBA ZA WALK IN ORMAR?

Sanjate o walk in ormaru i uvjereni ste da vam za ovakav tip ormara treba ogromna kuća? EDURO je tu da vas razuvjeri i ponudi ormar iz snova koji će se uklopiti i u najmanje prostore. Izradit ćemo ormar koji će postati vaša oaza urednosti i uklopiti se u dimenzije koje nam zadate. On će postati originalni dio vašeg kućnog interijera, za uredno i pregledno organiziranje garderobe uz dodatnu opremu po vašim željama.

EDURO ugradbeni ormari po mjeri s kliznim vratima, kvalitetno su i trajno rješenje za vaš životni i radni prostor. Svakom kupcu dajemo 10 godina garancije na klizne sisteme.

O NAMA

Kroz više od 25 godina intenzivnog razvoja postali smo vodeća tvrtka za izradu i montažu ugradbenih ormara, kliznih vrata i sklopivih kreveta – i to sve po mjeri. Eduro (lat. trajati) je tako postao sinonim za kvalitetu, točnost isporuke i preciznu montažu.

Specijalizirani smo za sve vrste opremanja stanova, kuća, uređenja hotelskih soba, apartmana i poslovnih ureda namještajem iz vlastite proizvodnje.

EDURO salone osim u Zadru, pronađite i u Zagrebu, Splitu i  Rijeci, a naš vlastiti proizvodni pogon nalazi se u Velikoj Gorici.

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!