Eduro namještaj po mjeri za novi Journal.hr ured – Eduro

Eduro namještaj po mjeri za novi Journal.hr ured

Eduro namještaj po mjeri za novi Journal.hr ured

Vizija Journal tima bila jasna od početaka: stvoriti moderan, svijetao, prozračan i elegantan prostor.

Što se tiče same strukture ureda, prostor je odijeljen u nekoliko prostorija, od kojih su neke čak i potpuno skrivene oku slučajnog prolaznika. Uz prostorije rezervirane za redakciju i marketing, tu je i chic uređeno predvorje za sastanke, a iza efektnih ukrasnih ‘kulisa’, odnosno drvene stijene koja je custom made rad prema nacrtima Vlatke Čizmić, nalaze se kupaonica i kuhinja. Pod je presvučen u bijeli matirani mikrocement, a dominantan zid u uredu ostavljen je u ‘sirovom’, betonskom ruhu…

Radni stolovi po mjeri Foto: Sanja Jagatić / Journal.hr

Najpoznatiji smo po svojim ugradbenim ormarima s kliznim vratima, koje su kvalitetno i trajno rješenje za svaki životni ili poslovni prostor. Tako smo za Journal ured izradili ugradbene ormare s kliznim vratima i komode, idealne za pohranjivanje svih uredskih sitnica, kuhinju i radne stolove s aluminijskim nogama.

Svi znamo koliko su detalji bitni, pa su u tu svrhu ovdje okupljeni šarmantni dodaci koji prostoru daju na toplini; bijeli lampioni, krem bijele zavjese, custom made rukom oslikana Journal slova nastala prema nacrtu Vlatke Čizmi i uokvirena u guggenheim okvire, kao i velike ukrasne biljke u betonskim teglama.

Eduro kuhinja po mjeri Foto: Sanja Jagatić / Journal.hr

Bilo nam je posebno zadovoljstvo sudjelovati u opremanju novog poslovnog prostora!

Veselimo se i budućim novim suradnjama 🙂

Ako i vi želite raditi s nama, javite nam se na neku od Eduro lokacija u Zagrebu, Zadru, Splitu i Rijeci.

Foto: Sanja Jagatić / Journal.hr

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!