Eduro namještaj po mjeri za novi koncept legendarnog zadarskog café bara Lovre – Eduro
Kontaktirajte nas!

Aktualnosti

Eduro namještaj po mjeri za novi koncept legendarnog zadarskog café bara Lovre

Otvorenje cafe bara Lovre

Legendarni zadarski i jedan od najstarijih hrvatskih café barova Lovre novim uređenjem postao je mjesto koje se ovoga ljeta ne može propustiti! Sretni smo i ponosni što je upravo Eduro zaslužan za sav namještaj po mjeri koji su napravile vrijedne ruke našeg tima u tvornici u Velikoj Gorici!

Lovre Foto: Iva Perincic

Novi izgled i koncept legendarnog zadarskog café bara Lovre već od prvog dana otvorenja privlači pažnju gostiju. Ovim café barom koji se prostire na više od 200 m2 dominira crkva Sv. Lovre. Upravo ovo povijesno zdanje koje datira iz 19. stoljeća razlikuje ga od svih drugih na ovim prostorima. Već na samom otvorenju ovaj prostor je prodisao i svojom svježinom pokazao kako je upravo on idealno mjesto za susret i druženje u vrućim ljetnim danima.

Zdenka Zrilić i vokalni sastav Cambi Foto: Iva Perinčić

„Želja nam je novim konceptom podići razinu ponude u gradu Zadru. Gosti ovdje svakodnevno mogu uživati u velikom izboru vina te hrvatskim i talijanskim delicijama koje ih prate“, izjavila je Zdenka Zrilić, zaslužna za novo uređenje i kreiranje novog koncepta, te dodala: “Lovre je desetljećima jedan od najpopularnijih hrvatskih café barova, a posebno nas veseli što su ovi noviteti razveselili njegove dugogodišnje goste.”

Namještaj po mjeri u novom baru Lovre Foto: Iva Perinčić
Alenka i Gordan Amnrašić, Mila i Zoran Dude Foto: Iva Perinčić

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!