Walk-in ormar iz snova: kako je Eduro za Sonju Kovač dizajnirao i izradio omiljene komade namještaja u novom domu – Eduro

Eduro za Sonju Kovač dizajnirao i izradio namještaj po mjeri

Walk-in ormar iz snova: kako je Eduro za Sonju Kovač dizajnirao i izradio omiljene komade namještaja u novom domu

Eduro – život po mjeri!

Foto: Sonja Kovač / Instagram

Tražite li ugradbeni ormar s kliznim vratima ili neki drugi komad namještaja izrađen po mjeri, naši profesionalni dizajneri pronaći će najbolji mogući način kako maksimalno iskoristiti namještaj i uštediti prostor.

U to se uvjerila i sama influencerica i poduzetnica Sonja Kovač koja je s dečkom kupila novi stan, a Eduro se pobrinuo kreirati rješenja prema njihovim željama – optimalno, funkcionalno i estetski.

Video: Sonja Kovač za Eduro

Naši ugradbeni ormari maksimalno iskorištavaju prostore po vašoj mjeri. Posebno su kvalitetno rješenje za prostore, koji se zbog svojih dimenzija i neravnina, ne mogu kvalitetno riješiti klasičnim i tipskim namještajem.

Pogledajte kakvi su ormari izabrani kod Sonje u novom stanu, a nekoliko savjeta otkrila je i naša Mila, stručnjakinja za ormare.

Video: Sonja Kovač za Eduro

S pratiteljima je u videu na Youtube kanalu podijelila kako izgleda novi veliki walk-in ormar tj. garderobna soba.

“Znam da ste jedva čekali vidjeti moj walk-in ormar! Ja oduševljenje nisam mogla sakriti! Napokon vam otkrivam – i to ne jedan! Već sva 4 ormara! Svaki ima svoj faktor! Koji je vama najbolji? U videu pogledajte kako izgleda cijela procedura od odlaska u salon, crtanja te biranja materijala, preko izmjere do montaže, kako biste i vi imali savršene ugradbene ormare!”, otkrila je Sonja.

Video: Sonja Kovač za Eduro

Hvala na povjerenju draga Sonja, uživaj u svojem novom domu!

Ako i vi želite nešto slično, javite se u neku od Eduro poslovnica i naš tim vodit će vas kroz cijeli postupak izrade namještaja po mjeri.

Vaš Eduro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!