Nova EDURO AKCIJA: Uštedite maksimalno prostor s reMove sklopivim krevetima – Eduro

Uštedite prostor s reMove sklopivim krevetima

Nova EDURO AKCIJA: Uštedite maksimalno prostor s reMove sklopivim krevetima

Nedostaje li vam prostora u sobama ili jednostavno želite pomoćni krevet koji se ne vidi i ne zauzima mjesto, odaberite sklopivi reMOVE krevet. U svijetu poznat kao “Murphy’s bed” jedinstven je proizvod na našem tržištu. Zbog svoje dubine od samo 32 cm idealan je za manje stanove i apartmane, ali i kao pomoćni krevet kad očekujete goste. 

NOVA EDURO AKCIJA!

Zahvaljujući svojoj jednostavnosti, praktično je rješenje koje se može uklopiti u ostali namještaj. Eduro reMOVE kreveti ujedno su i jedini sklopivi kreveti u Hrvatskoj s oznakom Hrvatska kvaliteta na koju smo jako ponosni!

AKCIJA na reMove set* sklopivih kreveta od 15.4. do 1.5.2024.

  • 20% na ReMOVE krevete – na sve dimenzije reMOVE kreveta
  • 50% na MOON madrace – samo ako su kupljeni u setu sa reMOVE
    krevetom
  • dodatnih 10% na ormare po mjeri – kupljene uz reMOVE set

*set se sastoji od reMove kreveta i madraca Moon. Dolaze u reMove modelima SIDE i VERTICAL u dimenzijama 90×200 i 160×200, kao i sa MOON madracem u dimenzijama 90×200 i 160×200. Ostale dimenzije raspoložive na upit.

Ugradite vaš krevet u zidni ormar ili biblioteku

Naši dizajneri će po vašim željama osmisliti najbolju kompoziciju s reMOVE krevetom. Moguće su razne kombinacije s  bibliotekama, regalima,  klasičnim ormarima  ili pak umetanjem kreveta u ormar s kliznim vratima.

reMove krevet sviđa se i našoj Danijeli Martinović

Kvalitetni sistemi i moderni dizajn zadovoljit će sve kriterije   

Trebate li ga kao bračni krevet, krevet za jednu osobu ili u dječjim sobama, sklopivi krevet idealan je komad namještaja kojim rješavate problem nedostatka prostora.

Krevet ima ugrađenu latoflex podnicu s metalnim okvirom i amortizirane podizače. U standardnoj ponudi imamo vertikalne i horizontalne sklopive krevete. 

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!