Linija proizvoda reMOVE izvlačnih (sklopivih) kreveta po mjeri VERTICAL I SIDE – Eduro
Kontaktirajte nas!

Aktualnosti

Linija proizvoda reMOVE izvlačnih (sklopivih) kreveta po mjeri VERTICAL I SIDE

Nedostaje li vam prostora u sobama ili jednostavno želite pomoćni krevet koji se ne vidi i ne zauzima mjesto, odaberite sklopivi reMOVE krevet.

Popularno nazvan “Murphy’s bed” jedinstven je proizvod na našem tržištu. Idealan je za manje stanove i apartmane, ali i kao pomoćni krevet kad očekujete goste. Zahvaljujući svojoj jednostavnosti, praktično je rješenje koje se može uklopiti u ostali namještaj.


U suradnji sa našim dizajnerima, moguće su razne kombinacije interpolacije kreveta u namještaj i prostor. Npr. u biblioteke, u ormare sa kliznim vratima, ili sa klasičnim zaokretnim vratima. U ponudi imamo vertikalne i horizontalne sklopive krevete za jednu i dvije osobe u dimenzijama 90×200 i 160x200cm, a radimo ih i po dimenzijama koje naručite. Po vašim željama osmislit ćemo i izgled ormara ili regala u kojem će se nalaziti krevet.

Trebate li ga kao bračni krevet, krevet za jednu osobu ili u dječjim sobama, sklopivi krevet idealan je komad namještaja kojim rješavate problem nedostatka prostora.

Eduro d.o.o.

Tvrtka EDURO d.o.o. ponosni je vlasnik branda EDURO i najveći hrvatski proizvođač ugradnih ormara sa kliznim vratima, kliznih vrata i komoda sa kliznim vratima, a sve po mjeri. Tijeko 20 godina razvoja i poslovanja, na našem tržištu, EDURO proizvodi postali su sinonim za ugradbene ormare, kvalitetu, točnost isporuke i garanciju 10 godina na klizne sisteme. Zbog današnjeg brzog tempa života, odlučili smo se da naša usluga mora biti A la Cart, dakle – potpuna usluga prema klijentu, od usluge u salonu (projektiranje, stručni savjeti, dizajn itd.), precizne izmjere, izrade nacrta, proizvodnje, dostave, montaže i garancije na klizne sisteme. Jedino kontrolom…

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!