Linija proizvoda kliznih vrata po mjeri – OPTIMO, HIGH, QUADRO – Eduro
Kontaktirajte nas!

Aktualnosti

Linija proizvoda kliznih vrata po mjeri – OPTIMO, HIGH, QUADRO

EDURO klizne stijene po mjeri, zamišljene su kao lagana klizna pregrada između dva prostora (primjerice kuhinje i blagovaonice, dnevnog boravka i kuhinje, spavaće i radne sobe, hodnika i dnevnog boravka itd.). S njima odvajate prostore, ali otklizavanjem vrata, prostori se međusobno „povezuju“ u jedinstvenu cjelinu.

EDURO klizna vrata mogu klizati uz zid i time „ne ulaze“ u prostor, pa je daleko lakše organizirati raspored ostalog namještaja u prostoriji. Na vrlo jednostavan način, rješavaju se problemi parketne lajsne, prekidača i utičnice u zoni klizanja vrata, tako da cjela vrata i konstrukcija izgledaju jednostavno i moderno.


Prednost naših kliznih vrata u odnosu na „klasična“ zaokretna vrata je u tome što se otvaraju linearno (ne ulaze u prostor), pa je time daleko lakše, organizirati tlocrtnu dispoziciju pojedine prostorije, neovisno da li se radi o spavaćoj, radnoj i dječijoj sobi ili o dnevnom boravku, blagovaoni, ostavi i hodniku.


Mogućnošću odabira i kombiniranjem različitih materijala na EDURO kliznim vratima, naši kupci, mogu ih uklopiti u različite interijere i zadovoljiti svoje različite ukuse. Ugradnjom EDURO kliznih vrata, naši kupci, osim iskorištenja prostora na najbolji način, svakako će dodatno estetski oplemeniti svoj životni prostor.

Eduro d.o.o.

Tvrtka EDURO d.o.o. ponosni je vlasnik branda EDURO i najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara sa kliznim vratima, kliznih vrata i komoda sa kliznim vratima, a sve po mjeri. Tijekom 20 godina razvoja i poslovanja, na našem tržištu, EDURO proizvodi postali su sinonim za ugradbene ormare, kvalitetu, točnost isporuke i garanciju 10 godina na klizne sisteme. Zbog današnjeg brzog tempa života, odlučili smo se da naša usluga mora biti A la Cart, dakle – potpuna usluga prema klijentu, od usluge u salonu (projektiranje, stručni savjeti, dizajn itd.), precizne izmjere, izrade nacrta, proizvodnje, dostave, montaže i garancije na klizne sisteme.

Made in Croatia.

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!