Linija proizvoda ugradbenih ormara po mjeri sa kliznim vratima – OPTIMO, HIGH, QUADRO – Eduro
Kontaktirajte nas!

Aktualnosti

Linija proizvoda ugradbenih ormara po mjeri sa kliznim vratima – OPTIMO, HIGH, QUADRO

Otkrivamo kako u moru ponuda odabrati pravi i koje kriterije dobar ormar mora zadovoljiti.

Kupcima omogućujemo da sami, iz naše ponude, biraju opremu koju će ugraditi u svoj ormar, ali isto tako, uz naše savjete, kupci mogu odabrati vanjski izgled ormara. Na ovaj način, EDURO ormari se mogu ugraditi u različito dizajnirane prostore i uvelike zadovoljiti različite zahtjeve kupaca.


EDURO ormari mogu biti kvalitetna rješenja za prostore koji svojim dimenzijama, nisu pogodni za „standardne“ ormare. Ovakva rješenja, kupcima su posebno zanimljiva u hodnicima sa plitkim nišama u kojima se obično nalazi plinsko brojilo. Bez izrade namještaja po mjeri, praktično je nemoguće urediti takav prostor, a da se funkcionalno i estetski postigne zadovoljavajuće rješenje.


Sam izraz „ugradbeni“ ne znači da se ormar može ugraditi jedino u niše. Moguće je da zid bude samo jedna od bočnih strana ormara ili da uz bočne strane ormara uopće nema zidova. EDURO ormari su, zbog sistema ugradnje u Vaš prostor, daleko čvršće i trajnije rješenje u odnosu na „klasični“ ormar koji ima leđa od lesonita. Budući da ormar, prije svega, mora odgovarati potrebama kupaca, u EDURO ormare, moguće je odabrati brojnu dodatnu opremu. Vrlo često, kupci odabiru plitke i duboke ladice, ladice za posteljinu, palice za vješanje, izvlačne vješalice, nekoliko varijanti žičanih, platnenih ili metalnih košara (namijenjenih za odlaganje donjeg rublja, čarapa i ručnika), te nekoliko varijanti nosače za kravate, hlače i suknje.


U ponudi su i različiti tipovi nosača za cipele (za plitke i duboke ormare), kutije za odlaganje nakita ili remenja, izvlačna ogledala, a po želji kupca, moguća je i ugradnje LED rasvjete. Ugradnjom dodatne opreme EDURO omogućuje svojim kupcima, da si olakšaju svakodnevni život, a da odjevni predmeti budu posloženi i pregledni. Ovako koncipirani ormari omogućuju maksimalnu funkcionalnost, odnosno iskoristivost ormara. Moguće je dobiti bolju iskoristivost prostora i do 30% veću u odnosu na „standardne“ gotove-tipske ormare. Standardni ormari obično ne zauzimaju prostor od poda do stropa, što ostavlja prazan prostor iznad ormara, gdje nerijetko odlažemo putne torbe, kutije i ostalo. Estetski je daleko prihvatljivije rješenje upravo ormar od poda do stropa, gdje se sve može uredno pohraniti, a sa dobrim dizajnom dodatno je novi estetski element u Vašem stanu.


Estetska komponenta je također vrlo važna. Iz tog razloga EDURO ormari pružaju mogućnost da se kao ispune kliznih vrata može koristiti 40-tak mat, sjaj ili visoki sjaj drvenih i pastelnih dekora, 20-tak boja neprozirnog (safety glass) LACOBEL stakla, 10-tak boja MAT neprozirnog (safety glass) LACOBEL stakla, 3 vrste (safeta glass) OGLEDALA, sattinato stakla, lamistal stakla i 5 boja plexiglassa.

Walk In Ormari


Moguća je izrada kliznih vrata ormara sa HC pločama, koji ormaru daju poseban „jednostavan“ izgled bez aluminijskih profila. Radi se o tvrdoj troslojnoj ploči debljine 38mm, koja se odlikuje daleko manjom težinom, nego bilo koji drugi materijal te debljine, koji se koristi za proizvodnju namještaja. HC ploča je izuzetno otporna na progibe, što pruža mogućnost da ju se koristi za velike dimenzije vrata. Do ove EDURO INOVACIJE, HC ploča se koristila samo u proizvodnji gotovog namještaja i „klasičnih“ krilnih vrata.


Vrata mogu, po cijeloj visini (od poda do stropa), biti napravljena od istog materijala ili podijeljena „H“ profilima u omjerima po želji kupca, pri čemu se mogu koristiti različiti materijali kao ispune. Kupac može odabrati mehaničko pozicioniranje-zatvaranje vrata ili SOFT CLOSE zatvaranje sa vlastito osmišljenim EDUROMOTION usporivačima vrata.

Eduro d.o.o.

Tvrtka EDURO d.o.o. ponosni je vlasnik branda EDURO i najveći hrvatski proizvođač ugradnih ormara sa kliznim vratima, kliznih vrata i komoda sa kliznim vratima, a sve po mjeri. Tijeko 20 godina razvoja i poslovanja, na našem tržištu, EDURO proizvodi postali su sinonim za ugradbene ormare, kvalitetu, točnost isporuke i garanciju 10 godina na klizne sisteme. Zbog današnjeg brzog tempa života, odlučili smo se da naša usluga mora biti A la Cart, dakle – potpuna usluga prema klijentu, od usluge u salonu (projektiranje, stručni savjeti, dizajn itd.), precizne izmjere, izrade nacrta, proizvodnje, dostave, montaže i garancije na klizne sisteme. Jedino kontrolom…

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!