Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara: Danijela Martinović nova je ambasadorica brenda EDURO – Eduro
Kontaktirajte nas!

Aktualnosti

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara: Danijela Martinović nova je ambasadorica brenda EDURO

Kao novo zaštitno lice brenda s 23 godine iskustva pojavljuje se glazbenica i spisateljica DANIJELA MARTINOVIĆ

Mila Dude – direktorica marketinga i prodaje Eduro,  Tomaž Kavčič, Danijela i Zoran Dude – suvlasnik Edura

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete – EDURO, otvorio je vrata nove poslovnice u Zagrebu, na Radničkoj cesti 1a.

Kao novo zaštitno lice brenda s 23 godine iskustva pojavljuje se glazbenica i spisateljica DANIJELA MARTINOVIĆ.

Otvorenje su podržali i brojni prijatelji EDURA: Petar Grašo, Viktorija Rađa, Iva Radić, Mirjana Mikulec, Goran Bogdan, Jole, Hana Huljić, Domenica, Tomaž Kavčić (Michelin star chef Dvorec Zemono Slovenija), Jure Tomič ( Michelin star chef Ošterija Debeluh) koji je i pripremio delicije za uzvanike.

Danijela Martinović

‘Svaka žena treba…PPZOO..
Prijateljicu, Pjesmu za “one” dane, Zagrljaj, Osmijeh i Ormar u koji sve stane!

Dobar ormar najvažnija  je sporedna stvar na svijetu…samo da se zna… Od donjeg rublja, preko svilenih bluza, nakita pa sve do šešira i kaputa…Sve na jednom mjestu.

Iako zvuči nemoguće stvarno je moguće. Moja dugogodišnja želja se ispunila kada je u moj dom ušao ON i riješio da ostane…ugradbeni ormar EDURO. To je luksuz koji je dostupan i koji pripada svakome… vjerujte mi!’, na svoj poseban način objasnila je Danijela odakle Eduro i ona zajedno u priči.

Mila Dude – direktorica marketinga i prodaje Eduro,  Tomaž Kavčič, Danijela i Zoran Dude – suvlasnik Edura

Vrhunska kvaliteta proizvoda ono je zbog čega se kupci već 23 godine vraćaju u EDURO, što ih ujedno čini najvećim proizvođačem namještaja po mjeri u Hrvatskoj. 

Također EDURO je vodeća tvrtka u proizvodnji ugradbenih ormara s kliznim vratima, a koji su osim po kvaliteti izrade, posebno poznati po kliznim sistemima koje su sami razvili, i koji imaju 10-godišnje jamstvo, što najbolje govori o čvrstoći i dugotrajnosti proizvoda. 

Danijela sa suvlasnicima i članovima uprave Edura – Gordan Arambašić, Zoran Dude i Mila Dude

Kupcima se nudi i velik izbor materijala, boja profila i razne opreme za ormare. Ujedno se radi o hrvatskom proizvodu s obzirom na to da su ormari proizvedeni u EDURO tvornici koja se nalazi u Velikoj Gorici.

Vlasnici su ‘Superbrand’ i ‘Qudal’ medalje za kvalitetu proizvoda, a posebno su ponosni na nagradu ‘BestBuy Award’ koju dodjeljuju kupci za proizvod s najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu. 

Domenica, Viktorija i Hana

Ove godine EDURO je uz svoje poslovnice u Splitu i Zadru, otvorio i nove salone u Zagrebu i Rijeci. 

Isto tako osluškujući sugestije kupaca EDURO je proširio svoj asortiman na kuhinje, sklopive krevete, sjedeće garniture, fotelje, stolove, stolice, podnice i madrace, te tako kupcima omogućio opremanje stambenog prostora na jednom mjestu.

Goran Bogdan
Domenica 
Jure Tomić

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!