Pogledajte tko je sve od poznatih pohrlio na otvorenje nove trgovine Eduro namještaja u Zagrebu – Eduro
Kontaktirajte nas!

Aktualnosti

Pogledajte tko je sve od poznatih pohrlio na otvorenje nove trgovine Eduro namještaja u Zagrebu

Proteklih mjeseci zbog pandemije koronavirusa vrijeme kao da je stalo. Brojni građani rade iz svojih domova, odgođeni su brojni koncerti, a sva društvena događanja pomaknuta su za neka sigurnija vremena. Sada kada se život polako vratio u normalu, mnogi poznati zaželili su se druženja, a otvorenje trgovine Eduro u Zagrebu pokazalo se kao odlična prilika za to.

Poznati estradnjaci okupili su se na otvorenju nove trgovine Eduro na Radničkoj cesti, a ni poziranje za fotografe nije im bilo mrsko. Danijela Martinović stigla je u društvu svog dugogodišnje dečka Petra Graše, a poznati pjevački par za ovu se priliku skockao kao za kazalište.

Danijela se odlučila za kombinaciju efektnog printa – bluzu s puf rukavima i suknju ‘A’ kroja, dok je njen Petar ostao vjeran sportskoj eleganciji, odjenuvši bijelu majicu, sako, traperice i povišene cipele.

Danijela Martinović
Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Do Zagreba su potegle i pjevačice i vrlo bliske prijateljice Hana Huljić i Domenica Žuvela, koje su bile odlično raspoložene, a ni njihov splitski kolega Joško Čagalj Jole nije mogao propustiti ovo događanje.

Hana Huljić i Domenica Žuvela
Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Obzirom da je riječ o otvaranju trgovine namještajem, nismo se nimalo iznenadili kada smo ugledali dizajnericu interijera Mirjanu Mikulec koja je nedavno za tportal otkrila kako urediti kućni ured i uljepšati si rad u svoja četiri zida.

Mirjana Mikulec
Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Na otvorenje trgovine Eduro stigla je i bivša manekenka i supruga košarkaške legende Dine Rađe, Viktorija Rađa, čiji je stajling bio pun pogodak, kao i bivša manekenka i vlasnica portala Journal, Iva Radić.

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!