Tragate za savršenim ugradbenim ormarom? Evo gdje ga naći – i to s domaćim potpisom – Eduro
Kontaktirajte nas!

Aktualnosti

Tragate za savršenim ugradbenim ormarom? Evo gdje ga naći – i to s domaćim potpisom

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete – EDURO, otvorio je vrata nove poslovnice u Zagrebu, na Radničkoj cesti 1a.

Kao novo zaštitno lice brenda s 23 godine iskustva pojavljuje se glazbenica i spisateljica Danijela Martinović.

Vrhunska kvaliteta proizvoda ono je zbog čega se kupci već 23 godine vraćaju u EDURO, što ih ujedno čini najvećim proizvođačem namještaja po mjeri u Hrvatskoj.

Također EDURO je vodeća tvrtka u proizvodnji ugradbenih ormara s kliznim vratima, a koji su osim po kvaliteti izrade, posebno poznati po kliznim sistemima koje su sami razvili, i koji imaju 10-godišnje jamstvo, što najbolje govori o čvrstoći i dugotrajnosti proizvoda.

Kupcima se nudi i velik izbor materijala, boja profila i razne opreme za ormare. Ujedno se radi o hrvatskom proizvodu s obzirom na to da su ormari proizvedeni u EDURO tvornici koja se nalazi u Velikoj Gorici.

Vlasnici su ‘Superbrand’ i ‘Qudal’ medalje za kvalitetu proizvoda, a posebno su ponosni na nagradu ‘BestBuy Award’ koju dodjeljuju kupci za proizvod s najboljim omjerom kvalitete i cijene na tržištu.

Ove godine EDURO je uz svoje poslovnice u Splitu i Zadru, otvorio i nove salone u Zagrebu i Rijeci.

Isto tako osluškujući sugestije kupaca EDURO je proširio svoj asortiman na kuhinje, sklopive krevete, sjedeće garniture, fotelje, stolove, stolice, podnice i madrace, te tako kupcima omogućio opremanje stambenog prostora na jednom mjestu.

IMATE PITANJE?

TU SMO ZA VAS!